Geniet langer van uw vloer!

Uw vloer is kostbaar. Om langer van uw vloer te kunnen genieten is het daaarom belangrijk om uw vloer goed Schoon te houden en deze regelmatig te onderhouden. Bij Booij Parket – Wonen met lef hebben wij een ruim assortiment aan schoonmaak en onderhoud producten geschikt voor iedere vloer. Neem contact met ons op voor advies op maat of kom gezellig bij ons langs in onze woonwinkel in Elst.

vierkant1

Reiniging

Uw vloeren schoon en fris met onze ruime keus aan reinigingsmiddelen.Voor iedere vloer hebben wij voor u het juiste product.

vierkant2

Onderhoud

Regelmatig onderhoud van uw vloer is noodzakelijk om uw vloer jaren mooi te houden. Bij ons vind u alleen kwaliteitsmerken.

IMG-20191229-WAee00eeess13

Polish

Voor optimale bescherming kunt u uw vloer voorzien van een beschermende laag. Uw laklaag zaal daadoor minder snel slijten.

Using yellow sponge for cleaning dusty wood

Ruime keus bij Booij Parket - Wonen met lef

Met het juiste onderhoud kan uw vloer een leven lang meegaan. In de loop der jaren is wordt uw vloer bloodgestlt door allerlei vormen van slijtage. Maak u vloeren daarom ook regelmatig schoon en voorzie deze desgewenst met een beschermende laklaag. Voor iedere vloer hebben wij een geschikt product. Bij ons vindt u merken als:

Lecol, Royl, Fris, Bruynzeel, Skylt en Floorservice.

Bekijk het assortiment in onze webshop