De mooiste accesoires voor thuis

Maak uw woning af met onze prachtige accessoires. Kreeg meer sfeer in uw woning door te kiezen voor onze prachtige meubels, lampen, kaarsen, vazen, geurstokjes en veeeeeel meer. Bij ons vindt u een ruime keuze van klassiek tot modern. Voor iedere woning hebben wij de perfecte aanvulling.

kadobon

Cadeaubon

Wenst u uw familie, vrienden of collega’s te verassen met een cadeau, maar weet u door ons ruim aanbod niet wat u diegene wenst te schenken? Geef hem of haar dan een cadeaubon van Wonen met lef. Hij of zij kan dan bij ons in de winkel zelf een keuze maken uit een van onze prachtige producten. Er zit altijd wel wat leuks voor hen tussen.

IMG_6634

Meubels

Bankstellen, (bijzet) tafels en stoelen. U vindt het allemaal bij Booij Parket – Wonen met lef. Kom bij ons langs en laat u verassen door ons assortiment.

222

Vazen

Een ruime collectie aan prachtige eigentijds vazen. Van klassiek tot modern. te gebruiken met of zonder bloemen. Een decoratieve aanvulling op uw woning.

222222323

Geurstokjes

De sfeer van uw woning wordt niet alleen bepaalt door de inrichting, maar ook zeker door de geur. Ons ruim assortiment geurstokjes zullen niet misstaan.

Bekijk het assortiment in onze webshop