Parket, Laminaat & Vinyl

Welke vloer past het beste in uw woning? Dit is altijd weer een moeilijke keuze om te maken. Vloeren zijn er in allerlei verschillende materialen en kleuren. Wij van Booij Parket – Wonen met lef helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Hierbij zullen wij altijd rekening houden met uw wensen en budget. Tevens kunt u deze vloer professioneel door ons laten plaatsen.

153b9230-e9fe-4e25-8985-80e0632677cf

De beste kwaliteit vloeren!

Doordat wij werken met de beste merken op het gebied van parket, laminaat, en vinyl vloeren kunt u vertrouwen op een duurzaam eindresultaat. Alle vloeren worden (indien op voorraad bij de fabrikant) op tijd geleverd en snel en vakkundig bij u gelegd. Liever zelf plaatsen? Alle vloeren kunnen altijd bij u thuis geleverd worden binnen de afgesproken termijn. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer vragen heeft of kom lang bij ons in Elst en laat u verassen door ons ruim aanbod aan vloeren.

1111111111

Parket

Een massief houten uitstraling zonder hoge kosten. Een parket vloer kan bij goed onderhoud een leven lang meegaan.  Beschadigingen kunnen tussentijds gerepareerd worden.

laminaat douwes dekker

laminaat

Een kunststof vloer die er ook nog mooi uit ziet. Een voordelige keuze die verkrijgbaar is in vele kleuren, motieven en patronen.  Laminaat vloeren zetten niet uit en krimpen ook niet.

0DD85695-0A27-4325-B7DF-FB040432F465

Vinyl

Een kunststof vloer die makkelijk 25 jaar mee kan gaan. Ten opzichte van een laminaat vloer is deze geluiddempend als deze gelijmd wordt op de ondervloer. Makkelijk in onderhoud.

Bekijk het assortiment in onze webshop