Vloeren leggen

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. De vloer moet natuurlijk aansluiten bij het interieur en de smaak van de bewoners. De kwaliteit van het materiaal is ook zeker niet onbelangrijk: een veelbelopen vloer moet er lang mooi uit blijven zien.

Booij Parket legt kwaliteitsvloeren in diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan Di Legno-vloeren, duoplanken, eiken- of notenhouten vloeren, maar desgewenst ook laminaat of pvc. U hebt de keuze uit verschillende houtdikten en structuren. Patroonvloeren, zoals visgraat of Hongaarse punt, zijn onze specialiteit. Uiteraard kan de vloer in diverse kleuren worden afgewerkt of worden gerookt. Desgewenst kunnen wij de vloer leggen over een bestaande vloerverwarming of -koeling.

Wilt u zelf zien wat wij in huis hebben? Bekijk het overzicht van onze realisaties.

Vloeren leggen - Booij Parket, Elst
Visgraatparket - Booij Parket, Elst

Tapis (patroonvloeren)

Massief planken - Booij Parket, Elst

Massief planken

Twinplank/multiplank - Booij Parket, Elst

Twinplank/multiplank

Lamelparket - Booij Parket, Elst

Lamelparket

Laminaat

Pvc - Booij Parket, Elst

Pvc

Soorten vloeren

Booij Parket realiseert diverse soorten vloeren. Wij leggen bijvoorbeeld:

Bij oplevering van een nieuwe parket- of plankenvloer ontvangt u van ons ook de benodigde onderhoudsmiddelen. Als u uw nieuwe vloer regelmatig met de juiste middelen behandelt, gaat deze langer mee en blijft deze langer in een goede conditie. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor groot onderhoud en renovatie.

Graag komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Behalve voor vloeren kunt u bij Booij Parket ook terecht voor wandbekleding.