Wonen met lef

Naast het leggen, repareren en onderhouden van vloeren kunt u bij ons ook terecht voor een selectie aan woonaccessoires. Tevens bieden wij een ruime collectie op het gebied van bescherming en onderhoud aan. Kom gerust eens bij ons langs en laat u verrassen door ons prachtig en duurzaam assortiment. Onze woonwinkel is geopend op donderdag van 10:00 tot 21:00, vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:30. Tot ziens bij Wonen met lef.

IMG_1422

Vloeren

Wij zijn de specialist op het gebied van vloeren. Met een ruime keuze in parket, laminaat en vinyl beschikken wij altijd over de juiste kleur en materiaal voor uw vloer.

Lees meer

IMG_14232

Vloerbescherming

Bescherm uw vloer tegen krassen en schade met onze vloerbeschermers. Wij bieden een ruime keus aan beschermers voor onder andere tafels en stoelen.

Lees meer

IMG_1423eee2

Leren tassen

In samenwerking met BAG2BAG en Spikes & Sparrow vindt u een prachtige collectie aan moderne leren damestassen van hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer

IMG_13edddee99

Verlichting

Breng sfeer aan uw woning met prachtige verlichting. Bij ons vindt u een ruime keus aan lampen die perfect aansluiten bij onze vloeren. Neemt u gerust eens een kijkje in onze showroom.

Lees meer

IMG_1421

Onderhoudsproducten

Door gebruik te maken van hoogwaardige onderhoudsproducten geniet u langer van uw vloer. Wij bieden een breed assortiment aan zodat uw vloer langer blijft stralen.

Lees meer

IMG_13eee99

Overige accessoires

Creëer een fijne sfeer in huis met onze overige accessoires. Een ruim assortiment van hoogwaardige accessoires van topmerken tegen verrassend lage prijzen.

Lees meer